Μία Ολοκληρωμένη Πρόταση Ξύλινων Διακοσμητικών Επιφανειών

Σε μία περίοδο που είναι περισσότερο έντονη από ποτέ η ανάγκη για διαφοροποίηση και εξειδίκευση, η εταιρεία Γιάννης Βρεττός ΑΕ παρέχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε ποικιλία, customization και design στην ελληνική αγορά του ξύλου.

Εκτός της τυποποιημένης σειράς προϊόντων, παρέχεται η δυνατότητα προσαρμοσμένων
κατά παραγγελία προϊόντων και υπηρεσιών που δίνουν την ευχέρεια σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επιπλοποιούς, κατασκευαστές, εμπόρους, να προσφέρουν λύσεις και προτάσεις υψηλών απαιτήσεων.

Στην εταιρεία θα βρείτε μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή για πάνω από 80 διαφορετικά είδη καπλαμάδων τους οποίους παρέχει σε έτοιμες επιφάνειες MDF, HDF, Κόντρα Πλακέ, Πλακάζ, μαζί με τα αντίστοιχα περιθώρια ενώ παράλληλα παρέχει συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως ανάγλυφες επιφάνειες 3D στον καπλαμά της επιλογής σας και επένδυση με fleece (χαρτί) στον καπλαμά για ειδικές κατασκευές. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο συνδυασμό επιθυμείτε καθώς και την φορά των νερών του ξύλου καθώς όλα κατασκευάζονται από την εταιρεία Γιάννης Βρεττός ΑΕκαι προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε ξύλινη κατασκευή υψηλών προδιαγραφών στην οποία απαιτούνται χαρακτηριστικά όπως διάρκεια, αντοχή, design. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες ξυλείας προκειμένου να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή συγκεκριμένων προδιαγραφών πρώτων υλών αλλά και για να μπορεί να ακολουθεί και να ενημερώνει σχετικά με κάθε καινούργια τάση της αγοράς επίπλου και design. Προσπαθώντας να είναι πάντα κοντά στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της παρέχει συνεχή και άμεση υποστήριξη σε θέματα ενημέρωσης και προτάσεων με φωτογραφικό υλικό και εξατομικευμένη επικοινωνία οποτεδήποτε χρειαστεί.