Έπιπλο κουζίνας – ντουλάπας: Η κινητήριος δύναμη της αγοράς!

Μερικά tips για την κουζίνα σας!
Το να κατασκευαστεί – ανακαινιστεί μια κουζίνα είναι αρκετά πιο σύνθετη διαδικασία, η οποία απαιτεί τη δέουσα προσοχή τόσο από τη μεριά του πελάτη, όσο και του επαγγελματία. Μιλώντας με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς ιδού μερικά θέματα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ευχρηστία και στη λειτουργικότητα μιας κουζίνας.

Επιλέξτε μια καλή πόρτα
Αν η διαμόρφωση του χώρου είναι τέτοια που διαχωρίζει το χώρο της κουζίνας από τους λοιπούς χώρους, τότε φροντίστε να επιλέξετε μια καλή πόρτα, η οποία θα προσφέρει μόνωση τόσο από τις μυρωδιές τους μαγειρέματος όσο και από τους ήχους των οικιακών συσκευών. Σίγουρα, ο ενοχλητικός ήχος του απορροφητήρα είναι κάτι που θες να αποφύγεις από την ηρεμία του υπνοδωματίου σου.

Τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων
Το πλυντήριο πιάτων είναι μια συσκευή που μας έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Ωστόσο, η λανθασμένη τοποθέτηση του μπορεί να αποδειχτεί αρκετά εκνευριστική. Για μέγιστη χρηστικότητα θα πρέπει ο εγκαταστάτης να το τοποθετεί (αν υπάρχει η χωροταξική δυνατότητα) στα δεξιά του νεροχύτη αν ο πελάτης είναι δεξιόχειρας και στα αριστερά αν είναι αριστερόχειρας.

Εξοικονόμηση χώρου με ντουλάπια
Ο αποθηκευτικός χώρος σε κάθε σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός. Στην ανακαίνιση κουζίνας, λοιπόν, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ελεύθερου χώρου που υπάρχει, ώστε να αφήσετε άκρως ικανοποιημένο το πελάτη σας. Ακόμη και για τις πιο μικρές κουζίνες υπάρχουν λύσεις με διάφορα συστήματα ντουλαπιών για να πετύχετε τη μέγιστη χρηστικότητα.