H νέα εποχή της εταιρείας Ελευθερίου Ο.Ε.

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2020 έκανε η εταιρεία Ελευθερίου Ο.Ε με την μετεγκατάσταση του τμήματος παραγωγής/επεξεργασίας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενσωματώθηκαν στα ήδη υπάρχοντα, δημιουργώντας δεύτερη γραμμής παραγωγής για την γρηγορότερη και τελειότερη επεξεργασία των μοναδικών προϊόντων της γκάμας βιομηχανικής ξυλείας της εταιρείας. H επόμενη κίνηση για το 2020 είναι η συμμετοχή της εταιρείας στη MEDWOOD στην οποία θα παρουσιάσει το πιο χρήσιμο εργαλείο σε κάθε συνεργασία, τον καινούριο της γενικό, προϊοντικό κατάλογο. Μοντέρνος, ανανεωμένος, με λεπτομερή αναφορά σε όλα τα προϊόντα και εύκολος στη χρήση διαδρόμου. Σε έκταση που θα καλύπτει 3 περίπτερα(6-8-10) στην αίθουσα 3 του περιπτέρου Α, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων μια πολύ μεγάλη γκάμα των κορυφαίων παγκοσμίως μηχανισμών Kessehbomer που συνδυάζουν σχεδιασμό, πρακτικότητα και αξιόπιστη εγγυημένη λειτουργία.

Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα νέα προφίλ αλουμινίου και μοντέρνες κρυφές χειρολαβές επίπλων, που δίνουν μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε έπιπλο. Μεταξύ άλλων θα ανακαλύψετε το νέο συρτάρι της εταιρείας, πιο εργονομικό και με μεγαλύτερη αντοχή είναι στην κατηγορία του ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Θα παρουσιαστούν επίσης συστήματα φωτισμού, και ταινίες LED της εταιρείας Domus line, που μπορούν με το μοντέρνο τους εργονομικό σχεδιασμό και την ευελιξία τους να καλύψουν τις σχεδιαστικές ανάγκες του πιο απαιτητικού κατασκευαστή. Εξέχουσα θέση θα κατέχουν οι έξυπνοι μηχανισμοί όπως πόδια με μηχανική ανύψωση, συστήματα ανύψωσης TV που ‘’λύνουν τα χέρια’’ στις κατασκευές και τις κάνουν να διαφέρουν από όλες τις άλλες. Ιδιαίτερη παρουσίαση θα γίνει στην εξέλιξη των μηχανισμών συρόμενης ντουλάπας ALUSTYL που παρακολουθεί τις ανάγκες τις αγοράς και προσαρμόζεται.

Η βιομηχανική ξυλεία είναι πια το σήμα κατατεθέν της εταιρείας Ελευθερίου, οπότε η παρουσίαση των υλικών δεν θα τελειώσει εδώ …θα ενημερωθείτε λοιπόν για τα νέα χρώματα στις επιφάνειες της γνωστής εταιρείας GIZIR που κατέκλισε την αγορά με τα UHG και ΜΑΤΤ πάνελ της, σε υπέροχες υφές και χρωματισμούς, όπως και τα κορυφαία υλικά Polylac προϊόντα ειδικής κατεργασίας PET τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή στη χάραξη και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τα καθιστούν μοναδικά στην κατηγορία γυαλιστερών επιφανειών υψηλότατης γυαλάδας.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα δείτε την νέα collection της σειράς μελαμινών Saib που ακολουθεί τις τάσεις και τα trends με την μεγάλη γκάμα της να υπόσχεται πως θα καταπλήξει. Τα υλικά SIBU που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων αρχιτεκτονικών γραφείων με τις μοναδικές στο είδος τους αυτοκόλλητες διακοσμητικές επιφάνειες, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν και τους επισκέπτες της έκθεσης, με την προσαρμοστικότητα τους και την ευελιξία τους. Η δυνατότητα τους να μπορούν να αλλάζουν μορφή τα κάνουν ιδανικά για χρήση σε πολλές εφαρμογές και απογειώνουν κάθε αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό Project. Ένα ακόμη υλικό που θα παρουσιαστεί είναι το νέο Compact hpl που έχει υψηλή αντοχή σε κρούσεις, γρατζουνιές, φωτιά, νερό και υγρασία λόγω της υψηλής του πυκνότητας. Στην έκθεση θα παρουσιαστει η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων και οι διαφορετικές επιλογές φινιρίσματος επιφανειών.

Η ομάδα Ελευθερίου θα σας περιμένει στην Αίθουσα 3 Διάδρομο Α στα περίπτερα 6-8-10.