Νέο σύστημα σύνδεσης OVVO από την Κρυσταλλίδης Α.Ε.Β.Ε.

Η επανάσταση στις συνδέσεις που ήρθε για να μείνει!
Χάρη στο σύστημα σύνδεσης OVVO, η σύνδεση μερών πραγματοποιείται με τρόπο ακριβή, κρυφό, γρήγορο και άκρως πρωτοποριακό! Αυτή είναι η νέα πρόταση στις σύγχρονες συνδέσεις που έρχεται να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών, προσφέροντας τους αψεγάδιαστα αποτελέσματα στην εργασία τους. Το εν λόγω σύστημα σύνδεσης OVVO ™, εξοικονομεί χρόνο στην συναρμολόγηση και επιτρέπει την μεταφορά των επίπλων σε επίπεδες συσκευασίες, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και όγκο, ενώ δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία, βίδες ή κόλλα για την σύνδεση των πάνελ.

Αόρατο και λυόμενο. Συνδέσεις χωρίς κόλλα

Είναι μια αόρατη λύση, με έναν εσωτερικό αυτόματο σφιγκτήρα, που δημιουργεί μια τέλεια ένωση μεταξύ των δύο συναρμολογημένων κομματιών. Το σύστημα σύνδεσης OVVO™ δίνει λύση σε μεγάλη ποικιλία απαιτητικών συνδέσεων. Στα μεγάλα του πλεονεκτήματα, το γεγονός ότι μεταφέρεται και συναρμολογείται απευθείας στον χώρο εργασίας.

Τι θα χρειαστείτε για την εφαρμογή του συστήματος
Το ρούτερ AB 181 της εταιρείας VIRUTEX, το οποίο είναι ένα ρούτερ για τοποθέτηση λυόμενων και σταθερών φεραμιών συναρμολόγησης. Ειδικά σχεδιασμένο για την χάραξη των εγκοπών, όπου θα τοποθετηθούν τα φεράμια OVVO™  για την σύνδεση των ταμπλάδων σε οποιαδήποτε θέση, όντας εύκολο στην χρήση, κάνοντας το φρεζάρισμα γρήγορα και με ακρίβεια.

Το ρούτερ διαθέτει ένα ισχυρό μοτέρ 1.000W με ηλεκτρονικό έλεγχο, για τη ρύθμιση της ταχύτητας και τη διατήρησή της σταθερή, ανεξάρτητα από το φορτίο που δέχεται. Ο προσδιορισμός της θέσης εργασίας του εργαλείου είναι πανεύκολος, χάρη στους αποσυρόμενους πίρους ευθυγράμμισης και τις οπτικές ενδείξεις που διαθέτει, ενώ δεν απαιτεί πάρσιμο μέτρων. Ο ρυθμιζόμενος οδηγός στάσης επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών γωνιών αυλάκωσης γρήγορα και εύκολα. Αυτόματο στοπ για κοπή σε 0°, 45° και 90°.

Μερικά ακόμα πλεονεκτήματα
• Ακριβής ρύθμιση  πάχους του πάνελ. Ακριβής ρύθμιση βάθους αυλάκωσης.
• Γρήγορη ρύθμιση βάθους αυλάκωσης για τα διαφορετικά μεγέθη φεραμιών.
• Αντιολισθητική διπλή βάση με προστασία κατά των γδαρσιμάτων.
• Είναι εφοδιασμένο με σύνδεσμο για απορρόφηση σκόνης.
• Δυνατότητα σύνδεσης σε εξωτερικό απορροφητήρα με τον σωλήνα σύνδεσης.

Ανακαλύψτε το νέο σύστημα OVVO, τις λειτουργίες του, αλλά και τις ποικίλες εφαρμογές του, στο www.crisco.gr
Λεωφόρος Αθηνών 167, Χαϊδάρι
Τηλ.: 210 5817319