Η LINGA δίνει ραντεβού τον Μάιο του 2023

Είναι επίσημο. Η επόμενη τακτική LIGNA θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο από 15 έως 19 Μαΐου 2023. Η εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το τρέχον έτος από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του συνεχιζόμενου υψηλού επιπέδου μόλυνσης παγκοσμίως μετά την πανδημία COVID-19 και της αργής γερμανικής αλλά και διεθνούς προόδου στον εμβολιασμό.  Η  Deutsche Messe, μαζί με το VDMA Woodworking Machinery, έλαβε την απόφαση για ακύρωση της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης στον κόσμο για εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου, μηχανήματα και εργαλεία.

“Οι αβεβαιότητες μετά την πανδημία παραμένουν πολύ υψηλές παγκοσμίως. Σε στενή συνεννόηση με το VDMA, αποφασίσαμε λοιπόν να ακυρώσουμε το LIGNA ως φυσική εκδήλωση το 2021”, λέει ο Δρ Jochen Köckler, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Messe AG. “Προκειμένου να προσφέρουμε στον κλάδο μια πλατφόρμα για καινοτομίες, ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωση, εναλλακτικά θα δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα ψηφιακής δικτύωσης και περιεχομένου που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Σχεδιάζουμε επίσης το Rosenheim LIGNA. Διάσκεψη στις αρχές του καλοκαιριού 2022. Και για τις δύο μορφές εκδηλώσεων, ενσωματώνουμε τις πολλές νέες πληροφορίες και τις θετικές εμπειρίες από την πρόσφατα φιλοξενούμενη HANNOVER MESSE Digital Edition. ”

“Το μοναδικό σημείο πώλησης της LIGNA είναι οι ζωντανές επιδείξεις εργαλείων, μηχανημάτων και εξοπλισμού, έως και ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής. Αυτό αντιπροσωπεύει η LIGNA και αυτό αποτελεί την ουσία της εκδήλωσης. Επικεντρωνόμαστε τώρα στον σχεδιασμό και την προετοιμασία του LIGNA τον Μάιο του 2023 “, λέει ο Christian Pfeiffer, Global Director LIGNA & Woodworking Shows στη Deutschen Messe.