Η SICAM επιστρέφει τον Οκτώβριο

Με την ανακοίνωση του ανοίγματος των εκθέσεων στην Ιταλία από τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι, όλες οι αμφιβολίες διαλύθηκαν. H SICAM θα πραγματοποιηθεί όπως προγραμματίστηκε από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο Pordenone, με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου να καταλαμβάνουν και τις 10 αίθουσες.

Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι ήδη διαθέσιμη στον ιστότοπό της SICAM ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν το εισιτήριο εισόδου μέσω email. Η εκτύπωση του σήματος επιτρέπει την απευθείας πρόσβαση στις αίθουσες από τις τρεις εισόδους του εκθεσιακού κέντρου. Μία σειρά δωρεάν υπηρεσιών προσφέρονται στους επισκέπτες: πάρκινγκ, λεωφορείο από τα αεροδρόμια της Βενετίας και του Τρεβίζο, είσοδος στην εκδήλωση, κατάλογος, βεστιάριο, καφετέριες, κ.α.

Με την επανέναρξη των εκθέσεων στην Ιταλία καθιερώθηκαν οδηγίες, τις οποίες η SICAM και η Fiera Pordenone προσαρμόστηκαν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Οι απαιτήσεις εξελίσσονται και θα παρέχονται πάντα οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο βέλτιστο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις.