Οριστικά το 2022 η Carrefour International du Bois

Μετά την αναβολή της έκθεσης δύο φορές λόγω της πανδημίας, οι διοργανωτές της  Carrefour International du Bois αποφάσισαν την μεταφορά της για το επόμενο έτος.

Η διετής έκθεση ξυλείας θα πραγματοποιηθεί στο Parc Beaujoire στη Νάντ της Γαλλίας από τις 1-3 Ιουνίου 2022.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020 και αναβλήθηκε για πρώτη φορά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 και μετά τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Αλλά η κατάσταση του Covid-19 οδήγησε τους διοργανωτές στο συμπέρασμα ότι ήταν καλύτερο να καθυστερήσουν για άλλους 12 μήνες.

«Η κρίση υγείας έχει γίνει παράγοντας αβεβαιότητας και άλλαξε τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί πολύ έντονα από την πανδημία και δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τις κανονικές δραστηριότητες τις επόμενες εβδομάδες, ή ακόμα και μήνες», δήλωσαν οι διοργανωτές.

«Η ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών μας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και οι πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις στη Γαλλία έπεισαν το γραφείο της Atlanbois, που απαρτίζεται από επαγγελματίες της δασοκομίας και της βιομηχανίας ξύλου, να μην πραγματοποιήσει την εκδήλωση φέτος».

Πρόσθεσαν ότι είναι σίγουροι ότι μπορούν να βασίζονται στην «αλληλεγγύη των εκθετών, των επισκεπτών και των συνεργατών» για την έκθεση του 2022.