Καινοτομία KASTAMONU στη MEDWOOD 2014

 

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη συνεχή φορά συμμετείχε η KASTAMONU σε συνεργασία με την EPS WOOD SA, στη MEDWOOD 2014, η οποία διοργανώθηκε τον Ιούνιο του 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Meropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Η KASTAMONU αποτελεί μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες παραγωγής επιφανειών με πρώτη ύλη από ξύλο, με 12 εργοστάσια στην Ασία και την Ευρώπη, και προσφέρει για περισσότερο από 45 συναπτά έτη, μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Προϊόντα κατάλληλα τόσο για το έπιπλο όσο και την εσωτερική διακόσμηση, πάντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, η συνεχής έρευνα, ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση, αλλά και η πιστοποιημένη οικολογική διαχείριση, αποτελούν εγγύηση για μια πετυχημένη συνεργασία.

Στην έκθεση παρουσιαστήκαν τα νέα εντυπωσιακά σχέδια -σύμφωνα με τις πιο νέες τάσεις της μόδας-  της σειράς μελαμινών VISION 2014, σε απεριόριστα χρώματα και μοναδικές υφές, καθώς και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες προϊοντικές σειρές όπως οι γυαλιστερές επιφάνειες GLOSS PLUS, EVO GLOSS και GLOSS MAX, οι εσωτερικές πόρτες DORPAN και τα πατώματα FLOOR PAN, ενώ η εντελώς νέα παραγωγή πάγκων κουζίνας TECHNOTOP πραγματικά έκλεψε την παράσταση!    

 

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η προσέλευση από τους ανθρώπους του κλάδου και το ενδιαφέρον τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά και να θαυμάσουν από κοντά τις καινοτόμες νέες προϊοντικές σειρές της  KASTAMONU.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τα προϊόντα της KASTAMONU μπορεί να λάβει κανείς  από την EPS WOOD SA (Τ.: 210 2460768, e-mail.: info@epswood.gr).

 

 

 

 

 

H EPS WOOD SA αποτελεί τη συνέχεια της  SAXYL-ΣΑΧΛΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται από το 1970 στον τομέα εισαγωγής, εμπορίας και διάθεσης προϊόντων και παραγώγων ξύλου. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ. στις Αχαρνές και από το 2008 και κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2000. Μένοντας πιστή  στη  φιλοσοφία της, δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες, μέσα από τις οποίες επιτυγχάνεται η μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

 

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε  δημοσίευση

 

Πληροφορίες: Τ.: 210 2460768, email.: info@epswood.gr