Medwood: 1-4 Απριλίου 2022 | Ξανακοιταζόμαστε στα μάτια

Η επιστροφή στις δια ζώσης εκθέσεις είναι γεγονός

Η έκθεση θεσμός για τον κλάδο του ξύλου επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, συνδέοντας τους επαγγελματίες του χώρου με τη νέα, μετά covid, εποχή.

Μετά από μια μακρά παγκόσμια αποχή από τις live διοργανώσεις, η επιστροφή στις δια ζώσης εκθέσεις, αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Η 8η Medwood, το τετραήμερο 1 με 4 Απριλίου, θα είναι η πρώτη έκθεση με μηχανήματα ξυλείας στην Ευρώπη στην μετά covid εποχή, και αυτό, κόντρα στην ημερομηνία έναρξης της, είναι μία μεγάλη αλήθεια. Οι ετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Όπως ακριβώς επιβάλλεται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο!

Συνυπολογίζοντας το γεγονός πως το ξύλο, πέρα από διαχρονικό υλικό, σήμερα θεωρείται και κορυφαία τάση λόγω της «πράσινης» στροφής που σημειώνεται στους περισσότερους κλάδους και τομείς της καθημερινότητας, γίνεται σαφές το πόσο σημαντική και κομβική θα είναι η Medwood.

Οι νέες τάσεις του κλάδου

Η Medwood  μέσα από τις 7 προηγούμενες διοργανώσεις της κατάφερε να καθιερωθεί ως το ιδανικό πεδίο για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να εκθέτει σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό, όλα τα νέα προϊόντα του, αλλά και τις νέες τάσεις του κλάδου του ξύλου και του επίπλου.

Έτσι και στην 8η Medwood θα πρωταγωνιστήσουν όλες οι τάσεις, που πλέον θα έχουν και τα νέα χαρακτηριστικά τα οποία και απαιτεί η νέα εποχή στην οποία βαδίζουμε. Γνωρίζοντας πολύ καλά το τοπίο που διαμορφώνεται, η έκθεση στοχεύει να αποτελέσει μια παγκόσμια πλατφόρμα για την άμεση επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών για τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και οτιδήποτε αφορά τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και τις νέες τάσεις στις τεχνικές δόμησης με ξυλεία. Για ακόμα μια χρονιά, η MEDWOOD αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών οίκων τόσο του εξωτερικού, όσο και της εγχώριας αγοράς!

Με έμφαση στην εξωστρέφεια

Σε πολλούς κλάδους της οικονομίας παρατηρείται τα τελευταία χρόνια αύξηση των εξαγωγών. Μέσω της Medwood, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους εμπορικούς ορίζοντες τους καθώς θα δημιουργηθούν οι κατάλληλοι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, μέσω των οργανωμένων επισκέψεων δυνητικών αγοραστών και επενδυτών

Ξενοδοχειακή αγορά & τουρισμός οι πυλώνες της οικονομίας

Μετά από μία κακή – σε παγκόσμια κλιμάκα- τουριστική σεζόν (2020) και μία με αρκετές ελλείψεις (2021) ως αποτέλεσμα των χειμερινών lockdowns, το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται να σηματοδοτήσει τη νέα αρχή. Έχοντας αυτό το ως γνώμονα, η Medwood θα να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και προβολή του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω εκτεταμένων συνεργασιών με φορείς του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Μία covid Shield έκθεση

Ανάπτυξη χωρίς υγεία δεν νοείται. Λαμβάνοντας, λοιπόν, πολύ σοβαρά υπόψη τις ιδιαιτερότητες της σημερινής εποχής, όλη η διοργάνωση (από την προετοιμασία μέχρι και την αποξήλωση) θα σεβαστεί απόλυτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά, προκειμένου να επισκέπτες, εκθέτες και εργαζόμενοι να είναι ασφαλείς. Σημαντικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο εκθεσιακός χώρος του Metropoltian Expo που έχει πιστοποίηση Covid Shield.