Πηγή έμπνευσης ο όμιλος ALFA WOOD κατά τη διάρκεια της Medwood 2014

Πηγή έμπνευσης ο όμιλος   ALFA WOOD  κατά τη διάρκεια της  Medwood 2014

 

Ο Όμιλος Alfa Wood έλαμψε κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης Medwood που διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Για μια ακόμη χρονιά ο όμιλος εταιριών  ALFA WOOD έλαβε μέρος στην κλαδική έκθεση Medwood, από 8 έως 11 Μαΐου, με σκοπό την υποστήριξη του έλληνα κατασκευαστή και της ελληνικής βιοτεχνίας , δείχνοντας νέα προϊόντα και τάσεις που αναμένεται να κερδίσουν ολότελα το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Με μία πολυτελή παρουσία στον εκθεσιακό χώρο, ενός  ξεχωριστού και μεγαλοπρεπούς περιπτέρου και με κατευθυντήρια γραμμή το σλόγκαν “We Develop, We Design, We Produce, We Suggest”, ο όμιλος υποδέχτηκε παλιούς και νέους φίλους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα  γκάμα των προϊόντων. Νέα χρώματα μελαμινών, πάγκων και ακρυλικών επιφανειών, με υλικά υψηλής ποιότητας,  πλαισίωναν ποικιλότροπα τα stand του περιπτέρου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η νέα σειρά χρωμάτων, εξαιρετικής υφής και υψηλών προδιαγραφών κατασκευής των δαπέδων του ομίλου σε Laminate 7mm και αντίστοιχα Bevel 9mm.

Παράλληλα η παρουσίαση των νέων προϊόντων «ALFA WOOD THERMO-PAN”, προϊόν κατάλληλο για κάθε είδους θερμομόνωση & κάλυψη τοιχοποιίας,  το καινοτόμο προϊόν “L.A.F./M.D.F” (Law Added Formaldehyde), ινοσανίδα με χαμηλή προσθήκη Φορμαλδεΰδη, φιλικό προϊόν προς το περιβάλλον και τα MDF PANELS/SOUND Acoustic ειδικά πάνελ για ηχομονωτική μόνωση,  αναμένουν οι ιθύνοντες να βρουν ανταπόκριση από όλους τους εμπλεκόμενους του κλάδου.

 Η νέα σειρά προτάσεων χρήσης και συνδυασμού των προϊόντων ,αναμφίβολα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους παραβρισκόμενους  καθώς επικέντρωσε το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Πλήθος κόσμου, εμπόρων, κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα προϊόντα του Ομίλου τα οποία διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον Όμιλο  να συνιστά έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για τη σύναψη νέων εμπορικών σχέσεων και επαφών, ενώ από την πλευρά τους οι εταιρείες ανανέωσαν το ραντεβού με πελάτες και συνεργάτες για την επόμενη διοργάνωση της Medwood, το 2016.