Το Epipleon στην SICAM

H 12η SICAM άνοιξε την αυλαία της, υποδεχόμενη στο εκθεσιακό κέντρο του Pordenone επαγγελματίες της βιομηχανίας επίπλων από όλο τον κόσμο

541 εταιρείες από την Ιταλία και 28 άλλες χώρες παρουσιάζουν τα νέα τους σχέδια, τεχνολογίες, υλικά και λύσεις στην έκθεση. Παρά τις δυσκολίες της περασμένης περιόδου, αυτές οι εταιρείες δεν σταμάτησαν ποτέ να ερευνούν νέα προϊόντα και διαδικασίες και μπορούν επιτέλους να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους δια ζώσης. Εκτός από τις νέες επιχειρήσεις που συμμετέχουν ως εκθέτες, αξίζει επίσης να σημειωθεί η επιστροφή πολλών σημαντικών εμπορικών σημάτων από τον κόσμο των επιφανειών, καθώς και η αυξανόμενη παρουσία εταιρειών από κεραμικά, βρύσες και εξαρτήματα και πέτρινα τμήματα που συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιο της SICAM 2021.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε 36.000 τ.μ. και σε δέκα διαφορετικές αίθουσες.  Το 72% των εταιρειών που εκθέτουν είναι Ιταλικές και το 28% από άλλες χώρες. 53 προέρχονται από τη Γερμανία, ενώ 22 προέρχονται από την Ισπανία και 16 από την Τουρκία, στη συνέχεια ακολουθούν η Αυστρία, η Ελλάδα και η Πολωνία. Επισκέπτες επαγγελματίες και αγοραστές αναμένονται από όλο τον κόσμο. Στην προηγούμενη έκθεση που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, περίπου 104 χώρες και από τις πέντε ηπείρους εκπροσωπήθηκαν από περισσότερες από 8.000 εταιρείες. Φέτος, οι περιορισμοί στα ταξίδια και οι μειωμένες διεθνείς πτήσεις προκάλεσαν συρρίκνωση αυτών των αριθμών. Ωστόσο, η ποιότητα και η ποσότητα των συμμετοχών σίγουρα επιβεβαιώνουν την εξαιρετική θέση της SICAM στη διεθνή σκηνή ως σημείο συνάντησης κορυφαίου επιπέδου για τον κόσμο των εξαρτημάτων και των αξεσουάρ επίπλων.

H SICAM θα ρίξει την αυλαία της στις 15 Οκτωβρίου.