Φεβρουάριο η επιστροφή της Dach+Holz International

Από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022, η Dach+Holz International θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Κολωνία. Πολλοί κορυφαίοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας έχουν ήδη εγγραφεί για την κορυφαία εμπορική έκθεση για ξυλουργούς, στέγες και υδραυλικούς.

«Οι εκθέτες και οι ξυλουργικές εργασίες, οι κατασκευές στέγης και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι ενώσεις της βιομηχανίας και εμείς ως διοργανωτές ανυπομονούμε να συναντηθούμε προσωπικά, να ανταλλάξουμε ιδέες και να βιώσουμε τη βιομηχανία από κοντά στην Dach+Holz International 2022 ″», δήλωσε ο διευθυντής της έκθεσης Robert Schuster. Η λαχτάρα για συναντήσεις με πραγματικούς ανθρώπους και εμπειρίες είναι μεγάλη. Αυτό δεν μπορεί να ικανοποιηθεί ψηφιακά, γι ‘αυτό και η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε μια έκθεση πρόσωπο με, που γοητεύει με τη συνηθισμένη καλή ατμόσφαιρα και ανοίγει μοναδικές ευκαιρίες για ειδήσεις, δικτύωση και επιχειρήσεις “.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο του κλάδου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατασκευής Ξυλείας 2022, το οποίο λαμβάνει χώρα παράλληλα με το Dach+Holz International στην αίθουσα 7 και είναι προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της εμπορικής έκθεσης, νέοι ξυλουργοί από όλη την Ευρώπη θα επιδείξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες χρησιμοποιώντας το ξύλο ως δομικό υλικό.