Ιntermob 2013! Με στόχο τις νέες αγορές

Η 26η Διεθνής έκθεση Μηχανήματών επεξεργασίας ξύλου, κοπτικών εργαλείων και εργαλείων χειρός καθώς και η 16η INTERMOB η Διεθνής Εκθεση Βιομηχανίας Επίπλων, αξεσουάρ, δασικών προϊόντων και τεχνολογίας ξύλου θα διοργανωθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη για να παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις και τεχνολογίας.

Οντας η πιο σημαντική συνάντηση της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας Ξύλου και Επίπλου στη βιομηχανία, αναμένεται να δημιουργήσει νέα ρεκόρ για το 2013.

Το 2012, συμμετείχαν 855 εταιρείες από 28 χώρες σε 12 αίθουσες, με 98.000 m2 εκθεσιακού χώρου. Η INTERMOB φιλοξένησε συνολικά 61.543 επισκέπτες από 94 χώρες, καλύπτοντας 6.904 διεθνείς εκθέτες.

Φέτος, στις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχουν περίπου 900 εκπρόσωποι εταιρειών από 30 χώρες και αναμένεται να φιλοξενηθούν περίπου 65.000 επισκέπτες από 100.

 

Το 2013,  η INTERMOB παρέχει -για μια ακόμη φορά- πρόσβαση σε νέες αγορές. Μέσα από το στόχο της δημιουργίας μιας πλατφόρμας κερδοφόρων πωλήσεων και εμπορίας για εγχώριους και ξένους εκθέτες.

Με την υποστήριξη των γραφείων στο εξωτερικό και το δίκτυο εκπροσώπων της TUYAP , οι επιτροπές προμηθειών έχουν οργανωθεί για να φτάσουν σε όλους τους δυνητικούς αγοραστές.

Επιπλέον, μέσα από τα προξενεία, οι κορυφαίες εταιρείες από τις χώρες που δημιουργούν δυνητικές αγορές – όπως η Ουκρανία, η Ρωσία, τα βαλκανικά κράτη, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωργία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν έχουν κληθεί σε αυτό το «ετήσιο πανηγύρι» από την TUYAP.

Όντας η μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου η INTERMOB θα συγκεντρώσει τους επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη καθώς και από όλες τις γωνιές της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, με την πρόσκληση της TUYAP, θα φιλοξενηθούν οι πρόεδροι και τα μέλη των ΜΚΟ, τα εξουσιοδοτημένα άτομα από τις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η παραγωγή επίπλων και αξεσουάρ του εμπορίου, την αρχιτεκτονική, εσωτερική αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την επεξεργασία του ξύλου