Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ στην EXPOSICAM 2016

Για ακόμα μια χρονιά το περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ και η εταιρεία MEDEXPO, δίνουν το παρόν στην μεγάλη έκθεση EXPOSICAM που γίνεται στο Pordenone της Ιταλίας.

Για ακόμα μια χρονιά το ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα από τα μεγαλύτερα event του κλάδου. Άλλωστε η SICAM ανέκαθεν ήταν ένα ιδανικό περιβάλλον στο οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν με άνεση να «δικτυωθούν» μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό την απόκτηση ακόμα μεγαλύτερης τεχνογνωσίας στο χώρο. Χρόνια τώρα, μεγάλες εταιρείες του κλάδου δηλώνουν μόνιμα το παρόν στην έκθεση SICAM.

Και στη φετινή έκθεση, θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα, καθώς και νέα, καινοτόμα project τα οποία βρίσκονται υπό εξέλιξη. Η SICAM θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό χώρο του Pordenone, σημείο το οποίο διευκολύνει κατά πολύ τους επισκέπτες, μιας και συνδέεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από το κέντρο της πόλης, ενώ απέχει μόλις 800 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ για ακόμα μια χρονιά θα είναι εκεί, δίνοντας το παρόν ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τη Διεθνή Έκθεση MEDWOOD, αλλά και για όλα τα τεκταινόμενα της ελληνικής αγοράς. Επισκεφτείτε μας στο stand Info 6 και Αίθουσα 5.