Woodtech Forum: Το έναυσμα για τις επενδύσεις στη Damietta

Το μεγάλο event που ακούει στο όνομα Woodtech Forum και θα λάβει χώρα στη Damietta της Αιγύπτου, θα προβάλει τις εξαιρετικές δυνατότητες επενδύσεων που μπορούν να γίνουν στη συγκεκριμένη περιοχή, στους τομείς της τεχνολογίας για την κατασκευή του επίπλου, αλλά και του σχεδιασμού!

Το μεγάλο αυτό event έχει προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο που έχει διοργανωθεί στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα το εν λόγω event γίνεται έπειτα από πρόσκληση που έκανε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου της Νταμιέτα στην Medexpo, και πιο συγκεκριμένα στον Διευθύντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Αγγελόπουλο Ηλία, με το εν λόγω επιμελητήριο είναι από τα πλέον ενεργά της Αιγύπτου, μιας και καλύπτει το 72% της συνολικής παραγωγής και εργαζομένων στο κλάδο του επίπλου και στο οποίο είναι εγγεγραμμένα 26.000 ενεργά μέλη!

Επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και σε νέα trends του design

Στη πόλη της Damietta οικοδομείται η μελλοντική πόλη των επίπλων που θα φέρει το όνομα Damietta Furniture City. Στο νέο αυτό project εταιρείες από το χώρο των κατασκευών, του επίπλου και του design θα προβούν σε επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων, με απώτερο σκοπό να αναπτύξουν και να προβάλλουν όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, αλλά και τα trend του design. Για όλα τα παραπάνω, ο κυβερνήτης της Damietta  τις προηγούμενες μέρες είχε ένα εκτενές meeting με την αντιπροσωπεία του Damietta Furniture Association. Οι προσδοκίες των επενδύσεων είναι τρομερά μεγάλες σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς, οι οποίες θα δώσουν μια άλλη πνοή στην περιοχή, αναδεικνύοντάς της σε μεγάλο επιχειρηματικό κέντρο για το κλάδο του επίπλου στη περιοχής της Μέσης Ανατολής. Όλοι οι ιθύνοντες της Damietta, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνήτη έχουν συναντήσεις, με σκοπό την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επενδυτών, με μεγάλες τράπεζες και επενδυτικά funds από όλο τον κόσμο. Μάλιστα ο κυβερνήτης έχει ήδη εξασφαλίσει μια χρηματοδότηση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά μεγάλων μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία της Damietta Furniture City.

Ομιλητές εγνωσμένης αξίας από το κλάδο ξύλου – επίπλου!

Κατά τη διάρκεια του Woodtech Forum, πέρα από τη παρουσίαση όλων των νέων trends στο κλάδο του επίπλου, της ξυλείας και στις νέες τεχνολογίες των μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου. Added value, η παρουσία όλων των μεγάλων παραγόντων από το κλάδο της βιομηχανίας από όλο τον κόσμο! Επιπρόσθετα στο Woodtech Forum θα υπάρχει πλήθος διαλέξεων, παρουσιάσεων, καθώς και επιστημονικών μελετών από διακεκριμένους ομιλητές και επιστήμονες του κλάδου, οι οποίοι θα προέρχονται από διεθνή ινστιτούτα, καθώς και μεγάλες εταιρείες του χώρου. Μερικά από τα θέματα των ομιλιών θα είναι:

  • Οι καινοτομίες στην επεξεργασία ξύλου
  • Είδη ξήρανσης και ταξινόμησης ξυλείας
  • Η βιομηχανία του πάνελ στην Ευρώπη
  • Η τάση της αγοράς επίπλου σε παγκόσμιο επίπεδο και τα νέα trends που θα το ακολουθούν
  • Τα νέα επαναστατικά υλικά
  • Οι σύγχρονες διαδικασίες στην παραγωγή επίπλου και στον ποιοτικό έλεγχο
  • Οι νέες τεχνικές πώλησεις και marketing
  • Η ιστορία και η φιλοσοφία της χρήσης του ξύλου στις Μεσογειακές χώρες και δείγματα μοντέρνων ξύλινων κατασκευών.

Η καρδιά για τον κλάδο της ξυλείας χτυπά στην Νταμιέτα!

H Νταμιέτα είναι μια πόλη που στηρίζεται στο κλάδο του ξύλου και τον κατασκευών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ένα από τα πλέον ενεργά επιμελητήριά της αριθμεί τόσο μεγάλο νούμερο ενεργών μελών. Σε αυτή τη πόλη χτυπά η καρδιά της Αιγύπτου σε ότι έχει να κάνει με το έπιπλο και τη βιομηχανία ξύλου, όπου πάνω από το 72% της συνολική παραγωγής επίπλων παράγεται στην Νταμιέτα! Η πόλη αυτή βρίσκεται μόλις 200 χλμ από το Κάϊρο, σε μια στρατηγική τοποθεσία, την οποία η κυβέρνηση της Νταμιέτα θα την εκμεταλλευτεί αναλόγως, κάνοντας την πόλη τους το meeting point για όλους τους εμπλεκόμενους στο κλάδο, ενώ αναμένεται να γίνει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές ζώνες στην Μέση Ανατολή.

Ιδανικό περιβάλλον επαγγελματικής προβολής το Woodtech Forum

Το Woodtech Forum θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για νέες συνεργασίες μεταξύ των επαγγελματιών, μιας και στο συγκεκριμένο event θα δώσουν το παρόν όλοι οι «δυνατοί παίχτες» στο χώρο της ξυλείας από διάφορες χώρες του εξωτερικού, με αιχμή του δόρατος να είναι οι επιχειρήσεις της Μέσης Ανατολής. Έτσι λοιπόν όσοι συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέους δυνητικούς πελάτες, αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες στο κλάδο. Όλα τα παράπανω τα φροντίζει η συμμετοχή του επιμελητηρίου της Νταμιέτα με τον μεγάλο αριθμό μελών της. Κάτι που αναμένεται να σας δώσει τρομερή πρόσβαση σε μια αγορά με τους πλέον έμπειρους τεχνίτες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου υπό άλλες συνθήκες θα ήταν τρομερά δύσκολο να έρθετε σε επαφή μαζί τους.