5η Medwood στο Metropolitan Expo- 8 έως 11 Μαίου 2014

Με την ελληνική οικονομία να επανακάμπτει η 5η Medwood, δίνει το δυναμικό παρόν, σηματοδοτώντας ένα καλύτερο αύριο για την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά του ξύλου και επίπλου.

Με το ξύλο παγκοσμίως να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της ενεργειακής του συμπεριφοράς, η διεθνής έκθεση δομικών υλικών ξύλου, υλικών επιπλοποιίας, ημιέτοιμων προϊόντων, εργαλείων και μηχανημάτων Medwood, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την καινούργια της έκθεση που θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 11 Μαίου 2014 στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας Metropolitan Expo. 

Από την πρώτη κιόλας διοργάνωση η Medwood είχε αντιληφθεί τις νέες σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σαν αποτέλεσμα διεθνών συνθηκών αλλά και ζυμώσεων στην εγχώρια αγορά.

Τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ, η Medwood, θα λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας αλλά και ως πόλος έλξης των επισκεπτών με την παγκόσμια αγορά.

Η έκθεση – θεσμός στον κλάδο του ξύλου, προσφέρει τόσο στους εκθέτες της μοναδικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές με πολλαπλά τμήματα της αγοράς καθώς απευθύνεται όχι μόνο στον κλάδο του ξύλου αλλά και σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, κατασκευαστές και ξενοδόχους, όσο και στους επισκέπτες της μία πλήρη και στοχευμένη ενημέρωση γύρω από το ξύλο και τα προϊόντα του.

Η επικοινωνία που έχει αναπτύξει η Medwood με τον διεθνή τύπο, δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να προβληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και τα προϊόντα τους σε αγορές παγκόσμιας εμβέλειας όπως Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Αυστρία, Ισπανία, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λιβύη, Ρουμανία, Κροατία, Σερβία, Κύπρο, Αλβανία κτλ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνέργιες που έχει αναπτύξει η Medexpo με διεθνείς οργανισμούς δίνουν τη δυνατότητα να οργανώσουμε επιχειρηματικές αποστολές  από αναπτυσσόμενες χώρες που θα ανοίξουν τον δρόμο για επαφές με νέες αγορές.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε περισσότερα για την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές.