Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η SICAM 2015

Η έκθεση SICAM 2015, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 13 Οκτωβρίου στην Ιταλία, θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, αλλά και σημαντικών εταιρειών από το χώρο του επίπλου και του σχεδιασμού.

 

Όπως αναφέρει άλλωστε και ο διοργανωτής της έκθεσης ήδη από τα μέσα Μαρτίου υπάρχει πληρότητα στην κάλυψη των εκθεσιακών περιπτέρων, το οποίο αγγίζει το 90%, νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στους εκθέτες οι οποίοι συμμετείχαν και στην προηγούμενη έκθεση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία όμως αναμένεται να υπάρξουν και νέοι εκθέτες που θέλουν να παρουσιάσουν δείγματα δουλειάς τους.

Άλλωστε η SICAM, είναι μια παγκόσμια έκθεση που κεντρίσει το ενδιαφέρον εταιρειών από όλο τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται από τα νούμερα της περσινής έκθεσης, όπου από τους 500 εκθέτες, το 33% ήταν από αγορές εκτός Ιταλίας, ενώ ο αριθμός των επαγγελματιών επισκεπτών άγγιξε τις 17.000, από 95 διαφορετικές χώρες.

To ΕΠΙΠΛΕΟΝ θα δώσει το παρόν σε αυτή τη μεγάλη έκθεση, έχοντας το δικό του εκθεσιακό περίπτερο, όπου και θα ενημερώσει τους επισκέπτες για το επιχειρείν μας, αλλά και τις προοπτικές στον τομέα των κατασκευών