Μεγάλο και το ελληνικό ενδιαφέρον για την BAU 2017

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργάνωσε μια εξαιρετική κι άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου στο Intercontinental για την παρουσίαση της BAU 2017.

Η εκδήλωση αυτή απευθυνόταν τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε εκθέτες και επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Δομικών Συστημάτων, BAU, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 16 Ιανουαρίου 2017. Την εκδήλωση άνοιξε η κα. Αθηνά Θεοφανίδου, εκπρόσωπος εκθεσιακού οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στην συνέχεια μίλησε ο κ. Στέφανος Τζιρίτης, Πρόεδρος    Επιτροπής Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και ιδρυτής της Isomat, ο οποίος είναι από τους παλαιότερους Έλληνες εκθέτες στην BAU.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Deputy Exhibition Director της BAU, κ. Markus Sporer, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά όλα τα τεκταινόμενα για την επερχόμενη BAU. Για ακόμα μια χρονιά η έκθεση είναι πλήρης εκθετών, ενώ οι ιθύνοντες φρόντισαν να επεκτείνουν τον εκθεσιακό χώρο των 185.000 τετραγωνικών μέτρων, χτίζοντας ακόμα δυο αίθουσες, ώστε να καταφέρουν να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση από τη μεριά των εκθετών.

Η BAU 2017 θα φιλοξενήσει πάνω από 2.000 εκθέτες, από 40 διαφορετικές χώρες, με τους διοργανωτές της BAU να αναφέρουν ότι αναμένουν το λιγότερο 250.000 επισκέπτες. Οι ελληνικές εταιρείες οι οποίες θα συμμετάσχουν στην BAU 2017 είναι οι κάτωθι:

Alchimica S.A.
Alumil SA
Applied Industrial Technologies Ltd
Convex SA
Elval Colours S.A.
ELVIAL S.A.
Helm Hellas S.A
Ieronimakis Inox S.A
Intermetal S.A.
ISOMAT S.A.
ORAMA Minimal Frames Ltd.
Pagouni S.A.
PCA
Vlavianos Glass S.A.